• Gratis verzending vanaf €60,-
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis inpak service
  • € Veilig betalen

OVER ONS

 

 

Wat super leuk dat je mijn webshop bezoekt, welkom!

 

Mijn naam is Hannah, 26 jaar het gezicht achter Onweijsleuk. Hoe herken je mij? Nou... aan die grote glimlach op mijn gezicht! Wat ik graag doe? Is ook een glimlach op jou gezicht toveren. Jou blij maken en inspireren met de mooiste interieur en cadeau artikelen. Onweijsleuk is ontstaan door mijn passie en liefde voor interieur. Mijn interesse voor interieur is er altijd al geweest. Vroeger als kind richtte ik vaak mijn kamer opnieuw in en nu ik een eigen huis heb, kan ik helemaal los gaan! De droom om hier zelf iets mee te doen werd steeds groter waarna ik Onweijsleuk heb opgericht. De naam Onweijsleuk is ontstaan door de achternaam van mijn vriend (Weijs). 

 

Onweijsleuk is dé online winkel vol met inspiratie en interieur artikelen! Bij ons vind je interieur items die speciaal voor jou zijn geselecteerd! Van een leuke aanvulling voor in je huis tot aan cadeaus om weg te geven, je vindt het allemaal in de webshop van Onweijsleuk. Onweijsleuk is altijd opzoek naar unieke producten die jouw interieur laten stralen! We zullen regelmatig ons assortiment aanpassen en vernieuwen met kwalitatief goede en betaalbare woonaccessoires. Ik laat mij inspireren door verschillende trends en woonstijlen. Alles waar ik een glimlach van krijg, laat ik terug komen in de webshop. Zo zal je kleurrijke, duurzame en stijlvolle woonaccessoires tegen komen voor een betaalbare prijs.

 

Elk interieur pareltje verdient een tweede kans!

Bij Onweijsleuk vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Zo ontstond de 'Vintage' pagina. Op de 'Vintage' pagina vindt je verschillende tweedehands woonaccessoires, die passen bij de stijl van Onweijsleuk. Ik word persoonlijk heel erg blij van de combinatie nieuw en vintage. Ik wil je daarom graag inspireren met deze veelzijdige combinatie. Je kan zelf een keus maken of je voor vintage, nieuw of de combinatie gaat. Bij Onweijsleuk is het allemaal mogelijk!

 

Onweijsleuk is er voor jou! Ben je opzoek naar een specifiek interieur item of wil je een cadeautje laten samenstellen? Ik beantwoord met liefde al je vragen en ik geef je graag advies! Stuur een mail naar info@onweijsleuk.nl