• Gratis verzending vanaf €60,-
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis inpak service
  • € Veilig betalen

LEVERTIJD EN VERZENDEN

 

Levertijden

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te leveren. Mocht het artikel niet op voorraad zijn, dan duurt het verzenden langer, we houden je dan op de hoogte via de mail. Zodra het pakket bij PostNL is aangemeld, ontvang je een Track & Trace code, waarmee je je pakket kan volgen. 

 

Verzendkosten

Wij verzenden alle pakketjes met PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bij alle bestellingen boven de €60,- zijn de verzendkosten gratis!

 

Verzendkosten Nederland:

  • De verzenkosten van brievenbuspakketjes bedragen €4,50.
  • De verzendkosten van een standaardpakket bedragen €6,75. 

Verzendkosten België: 

  • De verzendkosten van een pakket bedragen €13,-

 

Ophalen

Je kan bij het afronden in het bestelproces kiezen voor 'Ophalen in Sint Jansklooster'. Stuur nadat je een bestelling hebt geplaats een mail naar  info@onweijsleuk.nl

zodat we een ophaalmoment kunnen afspreken. Let op: wij zijn geen fysieke winkel, er kan alleen op afspraak een bestelling bij ons opgehaald worden! Meer informatie over het ophalen van een bestelling vind je op de pagina: Bestelling ophalen.

 

Verpakkingsmateriaal

Alle kleine beetjes helpen, zo ook het recyclen van verpakkingsmateriaal. Bij Onweijsleuk proberen we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal her te gebruiken. De dozen en het opvulmateriaal krijg ik van kennissen, deze lieve mensen sparen dit voor mij op. Zo kan ik jullie bestellingen goed inpakken en kan het veilig bij jou thuis bezorgd worden. Alle bestellingen worden met veel zorg en liefde ingepakt en zijn een feestje om uit te pakken.